Μενού

Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών

Εδώ και αρκετά χρόνια εξειδικευόμαστε στην εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου που αφορά στη σύσταση και λειτουργία Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών σε όλους τους τομείς των αγροτικών προϊόντων, αλλά και στην παρακολούθηση της συνεταιριστικής νομοθεσίας όσον αφορά τους αγροτικούς συνεταιρισμούς. Ειδικότερα, έχουμε εμπειρία, ως τεχνικοί σύμβουλοι, στη σύσταση και λειτουργία Οργανώσεων Παραγωγών στον τομέα των ελιών και του ελαιολάδου, των οπωροκηπευτικών, του βαμβακιού, των δημητριακών και στον τομέα του γάλακτος, καθώς και στη σύσταση αγροτικών συνεταιριστικών σχημάτων.

Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία, σύνταξη και υποβολή επιχειρηματικών προγραμμάτων Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών και στη διαχείριση των δράσεών τους για την επίτευξη οικονομικών και περιβαλλοντικών αποτελεσμάτων που αφορούν Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και Εμπορικές Εταιρείες (Α.Ε., Ι.Κ.Ε. κλπ).

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε συντάξει και διαχειριστεί επιχειρηματικά σχέδια για Ομάδες και Οργανώσεις Παραγωγών στο πλαίσιο του Μέτρου 9 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Ενδεικτικές ομάδες και οργανώσεις παραγωγών, ανά την Ελλάδα, έχουν συσταθεί στους παρακάτω τομείς προϊόντων:

  • Αιγοπρόβειο γάλα: Λέσβος
  • Ελαιόλαδο: Ηράκλειο, Μεσσηνία
  • Οπωροκηπευτικά: Εύβοια
  • Επιτραπέζια ελιά: Καβάλα 

Περισσότερα αποτελέσματα από τη λειτουργία των Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών μπορείτε να δείτε και στα έργα μαςΓια το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις ομάδες και οργανώσεις παραγωγών μπορείτε να δείτε περισσότερα στα άρθρα μας.

Service Gallery
Service Gallery
Service Gallery

Agrenaos. © All Rights Reserved.

Designed and developed by sometimes studio.